Hun er 38 år gammel og kommer fra Blindheim, og bor nå på Myrland. De siste tre årene har hun jobbet som apotekmedarbeider på Apotek1.

– Jeg skulle egentlig bare jobbe på Apotek1 i seks måneder, men så ble det tre år, forteller hun.

Linn har alltid hatt en interesse for bolig og eiendom og har tidligere jobbet med dette gjennom familien sitt selskap. Nå bestemte hun seg for å satse på en karriere innen faget og tok utdanningen som megler i Sogndal.

– Nå måtte jeg bare gjøre det, det er jo dette som er drømmen min, sier Linn.

– Jeg ser på Privatmegleren som en helprofesjonell megler med en tydelig markedsprofil som gir kredibilitet og trygghet for kundene, dette er noe jeg kjenner meg igjen i og slik jeg ønsker å fremstå som megler, forteller hun.

Linn er samboer med Reidar Kjersem og har en datter og to bonusbarn.

Fritiden liker hun å bruke på det byen og regionen vår har å by på.

– Jeg liker både å gå på fjellturer og skiturer i fjellheimen, men også benytte det varierte kulturtilbudet vi har gjennom konserter og restauranter, forteller hun.

Linn har en bachelor i innovasjon og entreprenørskap fra NTNU og har lang erfaring innen salg og kundeservice. Hun har også vært en periode i Aktiv Ålesund som trainee.

– Nå er jeg klar for å ta fatt på drømmejobben og jeg gleder meg veldig til å begynne som megler hos Privatmegleren Ålesund, avslutter hun.