23.-25. september fylles Sparebanken Møre Arena med det nyeste innen bilteknologi i skjønn forening med lekre veteranbiler. Tradisjonen tro er også i år Norges gladeste bilmann, Jan Erik Larsen, på plass for på sitt sjarmerende og entusiastiske vis å gjøre opplevelsen enda litt triveligere for både utstillere og publikum.

– I fjor satte vi publikumsrekord med 6.000 besøkende, og det var stas. Og med så mange gode utstillere på plass, håper vi selvsagt også på mye publikum i år, sier en forventningsfull markedsansvarlig, Jeanette Lorgen.

Dette er bilde av en Ferrari i Italia Foto: Odd-Johann Urkedal

God oppslutning

– Hele 12 nybilforhandlere stiller på årets messe, i tillegg til en rekke utstyrsleverandører og bilklubber, forteller hun.

Tips for blank bil

I forrige utgave av Nytt i Uka skrev vi om Malin Leonor Wiig som tok fagbrev i bilpleie. Under fjorårets Bil & Motorshow fikk hun tredjeplass i konkurransen «fineste utstillingsbil», utvalgt av en lokal jury. Lid bil, hvor hun tok fagbrevet, vil være på årets messe.

Malin Leonor Wiig fikk pris under fjorårets Bil & Motorshow. Foto: Sparebanken Møre Arena

Mange bilklubber

Også i år vil det være mange «gamle kjenninger» blant bilklubbene. Både Norsk Jaguarklubb avd. Ålesund og omegn, Norsk Veteran Motorsykkel Club avd. Sunnmøre, Storfjordens Automobil Klubb, Moldestuket og BMW Car Club Norway Møre og Romsdal er blant de du kan treffe på årets messe.