– Alle ting har en ende - også de gode. Takk for maten og takk for 12 vanvittige flotte år på Ålesund Storsenter! Tanta vet at det er en tid for alt og nå er tiden inne for å takke for oss. Som skikkelig byjente var det vanskelig å flytte fra Ålesund for snart ni år siden. Tanta gjorde at jeg alltid hadde noe å komme hjem til: Dere! Kjente fjes og gode relasjoner, alltid en hyggelig prat med mennesker jeg har kjent siden barndommen. Det har betydd utrolig mye for meg. Særlig når kriser inntreffer. Tanta var der alltid, skriver blant annet eier og driver Camilla Steene, i en post på Facebook.

Når vi snakker med henne legger hun ikke skjul på at dette har vært en vanskelig beslutning.

– Det er en tid for alt, og nå må jeg rett og slett prioritere annerledes, sier hun.

Hun forteller at både pendling og dårlig samvittighet for ikke å være til stede flere plasser samtidig, har tatt på. Økte matpriser har heller ikke bidratt til å gjøre det lettere å drive. Men hun er samtidig helt klar på en ting:

– Det har vært helt fantastisk å kunne komme hjem til Ålesund og kjenne på at man virkelig har betydd noe for ganske så mange, sier hun.

Hun har hele veien vært lidenskapelig opptatt av å skape en god atmosfæren i restauranten, men innrømmer også at dette har vært krevende når man ikke kan være til stede så ofte som man kanskje burde.

– Det har vært viktig for meg å skape et lite pusterom i hverdagen for folk, et sted man kan komme til og føle seg litt bedre når man drar, forklarer Camilla.

Nå skal de stå på for de gode opplevelsene i noen uker til, før Tanta blir satt på lager.

– Hvem vet, kanskje flytter jeg tilbake til Ålesund en dag og velger å vekke Tante Bruun til live igjen, avslutter Camilla Steene.