– På grunn av været velger vi å stenge Devoldfabrikken klokken 14.00 i dag, skriver de på sine nettsider.

– Grunnen til at vi velger å stenge er uforutsigbarheten med været og at vi ikke vet hvor hardt det vil treffe hos oss. Da velger vi heller et føre var prinsipp. For det å ivareta sikkerheten til kunder og ansatte er viktigere enn å generere trafikk på en dag som dette. I tillegge følger vi anbefaling fra kommunen som også har valgt å stenge enkelte stasjoner i kommunen, sier Carl Magnus Hegde Næss, daglig leder i Flakk Eiendom, og legger til at de vil ha normale åpningstider igjen på torsdag.

Amfi Moa Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Amfi Moa

– Det skal mye til for at vi stenger senteret og det er ikke noe som tilsier noe annet enn at vi kommer til å holdet åpnet, sier Anne Mari Rødal Kleppe, senterleder ved Amfi Moa, når vi snakker med henne onsdags morgen.

– Men vi tar selvfølgelig været på alvor, følger med på utviklingen utover dagen, og tar fortløpende vurderinger, fortsatte hun.

Senterleder ved Ålesund Storsenter, Kine Vik. Foto: Nytt i Uka

Ålesund Storesenter

– Vi holder fortsatt åpent, men tar fortløpende vurderinger i løpet av dagen. Sikkerheten til kundene og de ansatte er selvsagt i høysetet, sier Kine Vik, senterleder ved Ålesund Storsenter.