Silje startet som lærling i Vard i 2010 og tok fagbrev som mekaniker i 2012. Etter å ha vært arbeidsleder for maskinavdelingen fra 2012 og et par år fremover, gikk hun tilbake til skolebenken og tok en grad i maskinteknikk og en i ledelse. Hun kom tilbake til Vard som avdelingsleder Piping and Machinery i 2019.

Fra februar 2020 og i nesten to år kombinerte Silje avdelingslederrollen med å være prosjektplanlegger. Hun jobbet som produksjonskoordinator i en kort periode, før hun gikk inn i rollen som Assistant Project Manager i 2022.

– Gjennom karrieren min i Vard har jeg trivdes med å omfavne utfordringer, og jeg gleder meg til å ta på meg ansvaret i den nye rollen min. Jeg er takknemlig for all støtte, råd og oppmuntring fra kolleger og mentorer underveis. Vard har vært en arena for personlig og profesjonell vekst hvor engasjement og utholdenhet blir belønnet, og jeg gleder meg til å fortsette denne reisen, sier hun.

Thomas Brathaug Foto: Vard

Også Thomas Brathaug har fått ny rolle som Vice President Project Manager i Vard Group.

Thomas startet i konseptavdelingen i Vard i april 2017 som Senior Naval Architect. De siste par årene har han jobbet som Principal Naval Architect med ansvar for havvindsegmentet. Gjennom denne rollen har han vært involvert i mange av SOV-kontraktene for Vard, noe som gjør ham godt forberedt til å ta ansvaret som Project Manager.

– I løpet av mine år med prekontraktuelt arbeid har jeg blitt mer og mer fascinert av prosessen med å bygge fartøyene. Så da jeg fikk muligheten til å følge et av prosjektene fra start til slutt, nølte jeg ikke. Jeg er takknemlig for å bli spurt om jeg ønsker å ta på meg enda mer ansvar i selskapet og ser frem til å samarbeide med et dyktig team av Project Managers. Jeg er veldig glad for å få denne muligheten i Vard, sier han om sin nye jobb.

Thomas og Silje startet i sine nye stillinger som VP Project Manager 1. september.