Daaetunet kombinerer vanlige leiligheter med private omsorgsboliger i samme sameie. Til sammen blir det 53 ordinære leiligheter og 20 omsorgsboliger i prosjektet, fordelt på tre blokker. Alle leilighetene får også et stort fellesareal.

– I Daaetunet blir det leiligheter i alle kategorier, fra ettroms til de største og dyreste med den fineste utsikta. Bortsett fra de minste leilighetene i første etasje blir det flott utsikt fra alle leilighetene, lokker Inger Johanne Langeland.

Inger Johanne Langeland er daglig leder for utbyggeren, Daaetunet as. Foto: Kenneth Kamp

Videre snakker hun varmt om beliggenheten, tett på alle butikker og tjenester både på Moa og i Daaeskogen, der det særlig har blitt bygget opp et stort tilbud av ulike helsetjenester. Boligene blir også liggende tett på et stort nettverk av trafikkfrie gangveier.

– Mellom de tre bygga blir det et stort gatetun som skal bli hjertet i nabolaget; et treffsted der alle kan møtes og ha det hyggelig, sier hun.

Interiørarkitekt Milla Krogstad hos Rom as har satt sammen tre ulike, helhetlige interiørkonsept kjøperne kan velge mellom. Foto: Illustrasjon fra prospektet

Av særlige kvaliteter ellers trekker Langeland spesielt fram jobben som er gjort av interiørarkitekt Milla Krogstad hos Rom as:

– Vi har samarbeida med Milla i mange år og har vært veldig fornøyde. Blant anna brukte vi henne på Borgundvegen 151, der hun tegna inngangspartiet og stod for fargesammensetninga i fellesarealet. Nå har vi latt henne ta et steg videre, så på Daaetunet har hun satt sammen farger tre tre ulike interiørkonsept som kjøperne kan velge mellom: klassisk, urbant og nordisk. Innen hvert konsept er det harmoni mellom alt fra parkett og vegger til kjøkkeninnredning, baderomsfliser og belysning, forteller Inger Johanne Langeland.

Daaetunet skal bygges på Nedregaard, rett vest for golfbanen. Foto: Foto fra prospektet
Terrassebalkong med utsikt. Foto: Illustrasjon fra prospektet
Foto: Illustrasjon fra prospektet
Foto: Illustrasjon fra prospektet
Byggestart for Daaetunet var nå i juni. De første boligene er forventa å være innflyttingsklare ved årsskiftet 2024/2025, mens hele prosjekt er planlagt å være ferdig sommeren 2025. Foto: pressefoto