Flyttinga av dekkhotellet vil starte allerede i juni og ha oppstart med full drift i Vestnesbukta fra 1. september. Driften går derimot som normalt på Trohaugen gjennom hele flytteperioden.

– Vi er i gang med å utvikle tomta ved bygget til Vestnes bil- og bobilverksted i Vestnesbukta 15. Flytting av lokasjon vil gi Vestnes dekk og felger større kapasitet, større tilgang til kompetanse og økt bemanning med samdrift med Vestnes bil- og bobilverksted, heter det i en uttalelse fra daglig leder og eier av Løviknesgruppen, Jan Henning Løviknes.

Tettere samarbeid

Både Vestnes dekk og felger og Vestnes bil- og bobilverksted er en del av Løviknesgruppen, og har hatt et tett samarbeid i mange år. Dette samarbeidet blir nå enda tettere når begge bedriftene skal drive fra samme lokasjon. Samtidig blir det enklere for alle parter å gjennomføre på daglig basis, og gi kundene en stor fordel.

– Å kunne samle service og kompetansetjenester innen verksted og dekk under samme tak i Vestnesbukta, vil gi kundene våre en stor fordel hvor de får alt samlet på ett og samme sted. For å greie å gi et tilbud som henger med på etterspørselen var dette det nødvendige steget å ta for å kunne la både Vestnes dekk og felger og Vestnes bil- og bobilverksted fortsette å vokse, sier Løviknes.