De skal i løpet av juni åpne i Obs-gangen ved Gull & Cigarer. Ekteparet Sudathip Moe og Hans Kristian Moe har kjøpt master franchise til MaruCha i Norge og åpnet sitt første utsalg i Kongens gate i Ålesund i september i fjor.

– Vi har hatt en drømmestart på MaruCha Bubble Tea i Kongens gate og gleder oss til å også åpne på Moa. Der vil vi ha et utsalg med sittegruppe med plass til 8–12 personer. Det er ikke bestemt enda om det blir salg av mat der, slik vi har i byen, men vi jobber med det nå. Vi satser på å ansette rundt 3–4 årsverk på vårt utsalg der inne, forteller Sudathip.

– Vi importerer ekte råvarer fra Thailand derfor tar det litt ekstra tid før vi får åpnet på Moa, men vi skal være klare til å åpne i løpet av juni, sier hun.

Bubble tea er en populær taiwansk drikke basert på te, med myke, seige kuler av tapiokastivelse, ofte kalt bobaperler. Den kommer i mange forskjellige smaker. Hos Marucha får du Bubble (Boba) Tea, Milk Tea, Fruit Tea, og Italian Soda med over 60 forskjellige kombinasjoner og smaker å velge mellom.

Marucha Bubble tea åpner sitt andre utsalg i Ålesund på Amfi Moa. Foto: Anne Solveig B. Trandal