Tanja er fra Vegsund og har jobbet som frisør i Ålesund i over 30 år. De siste 17 årene har hun vært daglig leder ved en frisørsalong på Amfi Moa.

Gjennom 30 år har Tanja opparbeidet seg mange faste kunder som har fulgt henne gjennom årene. Vi spør Tanja hva som har holdt henne i yrket i alle disse årene og hva hun liker ved å være frisør?

– Jeg liker i grunnen alt! Men det beste må jo være kontakt med alle de hyggelige kundene. Det er viktig med god kommunikasjon om man skal få det beste resultatet. Så det å kunne tilpasse seg etter hva hver enkelt kunde ønsker seg, og gjøre de fornøyd er noe jeg liker veldig godt, sier Tanja.

Lun Frisør ligger i Gressgården på Blindheim. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

En flott åpning

Tanja åpnet Lun Frisør i Gressgården på Blindheim i midten av august og har hatt god respons.

– Jeg er veldig godt fornøyd med åpningen, det har vært mange innom, både nye og gamle kunder. Det er mange som bor her og jeg ser et stort potensiale. Det å kunne tilpasse åpningstider etter behov er noe både jeg og kundene mine setter veldig pris på, forteller Tanja.

Hun skal i første omgang drive salongen selv, men har lagt til rette for muligheten til å leie ut en stol til en frisør om det blir aktuelt i fremtiden. Det er fire arbeidsstasjoner her, så muligheten er der.

Fornøyd kunde

Da vi var innom salongen fredags morgen hadde Tanja en kunde i stolen som hadde bare godt å si.

– Jeg har hatt Tanja som frisør i 30 år og jeg får alltid topp service. Hun har en personlighet som gjør at man føler seg veldig ivaretatt. Hun er opptatt av faget og opptrer alltid ordentlig og diskret. Jeg føler meg veldig trygg når jeg setter meg i stolen, sier hun.

Det er fire arbeidsstasjoner i salongen. Foto: Anne Solveig Berge Trandal