Det melder klubben på sin hjemmeside lørdag.

Martin Ramsland er hentet permanent fra Sandnes Ulf, med en avtale som går ut 2024. 93-modellen har spilt for Strømmen, Sogndal, Start og Sandnes Ulf, og mange husker han nok godt fra da han sendte Start til Eliteserien i 2019 med 3 mål på 6 minutter mot Lillestrøm.

– Martin er en veldig hardtarbeidende spiss, og en god press-spiller. Han står for en veldig sterk treningskultur og er flink i relasjonsspillet. En veldig bra type både på og utenfor banen, og han er sulten på å utvikle seg videre, forteller vår hovedtrener Christian Johnsen.

Martin deltar på dagens trening, og er spilleklar til kampen mot HamKam.

Ramsland selv uttalte følgende om overgangen til Sandnes Ulf sin egen hjemmeside i dag:

– Jeg har trivdes veldig godt i både klubben og byen, men nå dukket det opp en mulighet jeg ikke kunne avslå. Det har vært en lærerik og morsom tid som jeg er veldig glad for å ha vært med på.

– Jeg er også veldig takknemlig ovenfor klubbledelsen som på en ryddig måte lar meg få oppfylle et sterkt ønske om å spille i Eliteserien, forteller Ramsland.

Med skade på Moctar, samt Moses akkurat tilbake fra et lengre skadeopphold, har vi hatt behov for å forsterke oss på topp.

– Martin er en erfaren spiller som vi er kjent med, og kler godt de kravene vi har i spissrollen. Han har spilt det som er de siste 2,5 årene og er slik sett klar for å komme inn med sine kvaliteter, energi og lederskap umiddelbart, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.