Lions Club Ålesund/Borgund teller i dag 33 medlemmer. Gjennom klubbens 60 år har de vært en aktiv klubb med mange ulike aktiviteter som gir midler til klubben. Midlene kan deretter gis videre til gode formål, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, noe Lions Club Ålesund/Borgund har gjort ofte. I forbindelse med 60-årsjubileumet ønsket de å gi vekk en jubileumsgave til en heldig søker. Valget falt til slutt på Åse pasienthotell, som hadde søkt om sju nye TV-er.

– Vi satt i styremøte og lurte på hva vi skulle velge. Så kom søknaden fra Åse pasienthotell som var fantastisk godt skrevet og veldig treffende. Vi falt for dette og bestemte enstemmig at dette var noe vi ville gi jubileumsgaven til. Vi tenker at vi gjorde et riktig valg fordi vi likte måten de ordla seg på og behovet er der, forteller president i Lions Club Ålesund/Borgund, Jan Roger Paulsen.

I søknaden fra Åse pasienthotell ga de en beskrivelse på hvordan dagene er på hotellet, og at det legges vekt på trivsel og trygghet slik at man kan føle seg litt som hjemme. Derfor ba de om støtte til innkjøp av sju nye TV-er som kunne erstatte de gamle TV-ene som var på hotellet fra før av.

– En del av de TV-ene vi hadde var gamle og delvis ute av drift. Å få inn nye TV-er har vært et stort ønske lenge, og det var absolutt på tide med utskiftninger. Vi er veldig takknemlige for gaven, sier seksjonsleder Julianne Reitan Hagerup med et stort smil.

– Det er blant annet en del pasienter som bor her over tid. Da er det viktig for dem å kunne sette seg ned og se på TV siden dagene ofte blir veldig lange, legger hun til.

Hva er planen deres for de nye TV-ene?

– Vi skal plassere seks TV-er i hotellrommene, og ett på biblioteket. De som bor her over tid søker ofte sammen, og da er det fint å ha en felles plass å sitte, avslutter Julianne Reitan Hagerup.