Søk på pause

Ifølge smp.no ble søket satt på pause inntil videre søndag klokka 18.15.

– Det er ikke gjort funn i dag. Vi fortsetter å søke når vi får informasjon om aktuelle nye søkeområder. Områdene som ble sett på som aktuelle ble søkt gjennom i dag, sier operasjonsleder Tove Holst-Dyrnes til avisa.

Oppdatering fra politiet søndag kl. 12.23:

Politiet starter opp igjen søk etter den savnede kvinnen i Ålesund. Norske redningshunder bistår i forbindelse med søket. I tillegg blir drone benyttet. Politiet oppfordrer beboere i Ålesund sentrum om å være årvåkne og kontrollere sine eiendommer/nærområde.

Politiet ønsker fortsatt tips i forbindelse med den savnede kvinnen. Bes formidlet til politiets tipsportal: tips.politiet.no/møreogromsdal.

Politiet lørdag kl. 18.25:

I forbindelse med leteaksjon ønsker politiet tips ved observasjon av kvinnen på bildet, fra torsdag 24.08 kl 13:00. Klesdrakt er for politiet ukjent. Observasjoner meldes til tlf 02800.

Foto: Kåre Stig Nøstdal

Ålesund, Aksla:

Politiet iverksetter en leteaksjon etter savnet person i Ålesund. Det har ikke vært kontakt med savnede siden fredag formiddag. Røde kors, Norske redningshunder og Redningsselskapet er utkalt. Det blir utført søk på Akslafjellet og sentrumsnære områder, melder politiet på X lørdag morgen kl. 08.47.