Untitled
  • Nyheter
  • D skjer
  • Kultur
  • Meninger
  • TV
  • Webkamera
  • E-avis
  • Bli abonnent
Nyheter →

Vil ha mer sjømat på middagsbordet

Sjømatkonsumet og kunnskapen om sjømat går ned i de nordiske landene blant de yngre. Nå har det nordiske forskningsprosjektet Trendy Cod startet opp, med Møreforsking i spissen, for å gjøre sjømatprodukter mer attraktive og brukervennlige.

foto
Ingebrigt Bjørkevoll fra Møreforsking er norsk prosjektleder for Trendy Cod. Foto: Kristian Moe
foto
Kristian Moe Journalist
Oppdatert: søndag 13. november 2022 kl. 12:00
Publisert: søndag 13. november 2022 kl. 12:00 Oppdatert: søndag 13. november 2022 kl. 12:00
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Sjømat
  • Møreforsking
  • Prosjekter
  • Innovasjon
  • Fisk
Ansvarlig redaktør og daglig leder
Kåre Stig Nøstdal
Redaksjonen
redaksjon@nyttiuka.no
Annonseavdelingen
annonser@nyttiuka.no
Telefon
701 61 919
Untitled

AESBy arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. AESBy har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © AESBy.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.