Foreningen Suppebilen er et mobilt suppekjøkken som deler ut suppe hver fredag til alle de som trenger og ønsker det. I tillegg driver Suppebilen andre aktiviteter som er til glede, hjelp og varme for befolkningen i Ålesund.

– Det er på bakgrunn av arbeidet som Karl Johan gjør. Når man ser behovet og arbeidet han legger ned, så er det fristende å støtte med en pengeandel i år også. Vi synes dette er så spesielt at vi ønsker å gi støtte. Karl Johan er åpen for alle, uansett behov, enten det er for å få en varm suppekopp, mat eller bare å treffes. Det er veldig treffende for oss, sier past president i Lions Club Ålesund/Borgund, Jan Roger Paulsen.

Pengene som ble delt ut kommer fra overskuddet som Lions har fått inn fra blant anna julepyntingen i Ålesund sentrum. Karl Johan Skårbrevik var svært takknemlig og ydmyk over å motta 25 000 kroner.

– Det er helt fantastisk! Vi er helt avhengige av det for å drive et slikt arbeid som dette, så det betyr veldig mye for oss. Det er også en anerkjennelse. Pengene er veldig viktig, og også den tilliten Lions viser, så pengene skal forvaltes på en god måte, uttaler en takknemlig Karl Johan Skårbrevik.