MøreBørsen samler regionale bedrifter for å gjennomføre hundrevis av møter under samme tak, i samme rom, på én og samme arbeidsdag. Selve møtene foregår som «speeddating»: Hyppige og korte møter hvor tilbud, tanker og ideer deles, og hvor målet kan være både salg, innkjøp eller samarbeid. Det er i år femte gang B2B Arena gjennomfører dette arrangementet, og har i år altså fått med seg Sparebank 1 SMN på laget.

- Et av våre hovedmål er å hjelpe bedrifter å lykkes. I likhet med oss jobber B2B Arena for å være en samfunnsbygger og skape møteplasser. Visjonen vår er at «sammen får vi ting til å skje» og MøreBørsen oppfyller definitivt vårt mål om å være med å bygge et sterkere næringsliv på Sunnmøre. Vi er virkelig begeistret over konseptet, sier Arild Eiken, banksjef i SpareBank1 SMN.

- Vi har lenge latt oss imponere og begeistre over Sparebank1 SMN sitt synlige og betydelige engasjement for lokalsamfunn, kultur og næringsliv. Med så til de grader sammenfallende mål og visjoner håper vi at MøreBørsen 2023 kan være starten på et fruktbart og langsiktig samarbeid, sier Frank Victor Valderhaugstrand, gründeren bak B2B Arena.

Årets arrangement går av stabelen torsdag 2. november.