Vi viste i fjor at sunnmøringer virkelig kan slå ring om denne satsingen, ved å sette publikumsrekord i 1. divisjon to ganger i løpet av sesongen. Først med 1173 tilskuere mot Grand Bodø og deretter 1324 mot Hønefoss. Nå er rekorden slått av FKH/Avaldsnes som hadde 1822 tilskuere på rogalandsderbyet mot Viking denne sesongen, heter det videre.

Foto: AaFK Fortuna

Men den rekorden har de tenkt å ta tilbake og kjører på i hjemmekampen mot Bodø/Glimt

- Der håper vi ikke bare på ny publikumsrekord - men også å fylle Color Line stadion til randen med entusiastiske, herlige og fotballgale sunnmøringer, sier markeds- og arrangementsansvarlig Kimy Fagermo.

- Det er et veldig ambisiøst og hårete mål, men dersom vi får alle sunnmøringer til å slå ring rundt satsingen som foregår i regionen, så har jeg troen på at vi skal klare det, sier hun og legger til:

- Vi ser at de har klart å fylle stadion på kvinnelagets kamper i Bergen og Trondheim. Jeg ser derfor ingen grunn til at vi ikke skal klare det her i Ålesund. Det er jo klart at vi sunnmøringer skal være best!

Det planlegges blant annet stor Fanzone med masse aktiviteter utenfor stadion, VIP-arrangement, breddelagskonkurranser og andre aktiviteter på kampdag.

– Dette blir ei oransje og blå fotballhelg som vi gjør i samarbeid med AaFK, som spiller hjemmekamp mot Kongsvinger søndag 9. juni, avslutter en entursiastisk Kimy Fagermo.