Over nyttår åpner Power Breivika Møre og Romsdals største Power-butikk, og trenger i den forbindelse mange nye kollegaer til å styrke laget.

– Vi skal fylle 2.000 kvadratmeter med det råeste som finnes av elektronikk, og her blir det også spennende jobbmuligheter for ungdommen i lokalmiljøet. Vi regner med å fylle hvert fall ti nye deltidsstillinger, sier varehussjef Jan Stage i en pressemelding.

Varehussjefen håper å få inn flere ungdommer til å fylle deltidsstillingene, og går nye veier i rekrutteringsprosessen for å nå ut til den yngre målgruppen.

– Jeg mener at vi generelt må legge mer til rette for rekruttering på ungdommens premisser. Alt skjer på mobil i dag, og rekrutteringsløsninger som ikke finnes på mobil, gjør terskelen høyere for å søke for mange kandidater. Derfor har vi valgt å teste ut en kanal ungdommer kjenner godt fra før, uttaler Stage.

Som første Power-butikk skal han derfor motta CV-er gjennom TikTok, som i dag har over 1,2 millioner registrerte norske brukere i Norge.

– Vi inviterer alle som er interessert i en deltidsjobb hos oss til å lage en video av seg selv der vi ber dem om å vise frem ferdighetene og erfaringene sine på en litt annerledes måte. Tagg videoen med @power.norge og bruk hashtaggene #TikTokResumes, #powernorge og #powerbreivika i bildeteksten, og så er man ferdig. Håpet er at dette gjør det enklere å søke jobb, sier han.