Christian er 25 år og er født og oppvokst i Ålesund. Etter noen år i Oslo flyttet han tilbake til Ålesund og begynte å jobbe i bilbransjen. Han har nå jobbet med bil siden i september 2021, og han stortrives med dette.

– Jeg har alltid hatt interesse for bil og synes det er utrolig kjekt få jobbe med det på fulltid. Jeg ser fram til å ta fatt på ny jobb og synes vi har mye spennende biler både på nytt og brukt, sier Christian.

På fritiden driver Christian med musikk og er en av produsentene i den norske produsentduoen «Hoved». Han og Kristoffer Holand har jobbet sammen i hele sin musikalske karriere, og duoen har oppnådd veldig gode resultater så langt .

– Vi har nå totalt ca. 60 millioner streams kombinert med egen musikk og musikk som vi har produsert for andre artister. Vi lager musikk enda og kommer med ny låt 28. april så det blir veldig spennende, forteller han.

På spørsmål om hva som er favorittmusikken når han kjører bil svarer han følgende:

– Jeg har veldig bredt spekter i hvilken musikk jeg hører på, men en god «piano house/deephouse» låt må bli favoritten, det er også den sjangeren vi lar oss inspirere av avslutter Christian.