– Vi har ventet og gledet oss lenge. Det er veldig kjekt å kunne endelig åpne, smiler daglig leder Marlen Hildre-Almstad.

Hun har drevet bakeri Brattvåg i en årrekke, men ønsket å flytte virksomheten til ålesundsområdet. Da Geiranger Bakeri gikk konkurs og måtte melde oppbud tidligere i år, åpnet muligheten seg for å ta over deres lokaler på Kremmergaarden og starte utsalg der.

Fredag var det åpning i nye lokaler med stor pågang av kunder som ville ha seg en matbit.

– Det har vært stressende og det har gått fort i svingene. Samtidig er det veldig kjekt å se at så mange folk er interesserte og tar turen innom, sier Hildre-Almstad til Nytt i Uka/AESby midt i kunderushet.

Det var stor pågang av kunder på åpningsdagen til Bakerinnå. Foto: Kristian Moe

– Hva kan kundene forvente når de kommer innom Bakerinnå?

– De kan forvente god og variert mat i et godt og trivelig miljø, avslutter Marlen Hildre-Almstad.