Bensinstasjonen, som har vært driftet av Circle K siden 1997, velger nå å gjøre justeringer i driften og legger ned butikkdelen.

– Etter oppstarten i 1997 har vi tilpasset oss hele tiden, så det er ikke noe dramatikk i at vi stenger butikken den 8. juli, forteller Jan Arild Flo. Han har sammen med Jan Magne Søvik drevet stasjonen siden 1997.

– Det er mange som har satt pris på tilbudet i butikken og brukt oss til å ta en pause i hverdagen. Vi skal fortsette å tilby det kundene våre vil ha, og tilpasser oss for å få til nettopp det, legger han til.

Selv om butikkdelen blir lagt ned, skal bensinstasjonen fortsette å tilby de mest etterspurte tjenestene som drivstoff, bilvask, verksted og tilhengerutleie.

Begge driverne innrømmer at det har vært en krevende tid siden 2020 med pandemi, kraftige kostnadsøkninger på strøm, økte varekostnader og nå til slutt innføring av bomringen i fjor.

– Ingenting varer evig. Det eneste som er sikkert er at vi endrer oss. Vi har mange trofaste kunder som bruker oss til både å fylle drivstoff, vaske bilen i vaskeautomaten vår eller selvvasken, leier tilhengere eller trenger nye dekk og hjelp til å bytte i serviceverkstedet. Alt dette skal de fortsatt få hos oss, avslutter begge to.

Hva som skjer med butikklokalet er foreløpig ikke klart, men Circle K jobber med ulike alternativer, opplyser selskapet.