Hun er oppvokst på Valderøya, og har de tre siste årene studert prosjektledelse ved Høyskolen i Kristiania. Hun flytter nå hjem til jobb på Giske.

Gjennom ungdomsåra og studietiden har hun vært aktiv i kulturlivet i Ålesund. Hun har jobbet backstage med Momentium på festivaler og konserter, og har vært frivillig på Sommerfesten. I tillegg har hun vært med å arrangere Høstscena i Ålesund i to år.

– Alt det Momentium har gjort for Ålesund og området rundt er fantastisk. Terminalen har vært med på å forme ungdomstida mi og jeg er så glad for at Ålesund endelig fikk en konsertscene som gjør at artister legger Ålesund inn på turnélisten sin, sier Tonje.

Nå gleder hun seg til den nye jobben:

– Jeg ser frem til alle mulighetene jobben gir, både lokalt og internasjonalt og ikke minst rekkevidden den har. Jeg gleder meg til alle menneskene jeg får møte og jobbe med. Dette blir veldig kjekt, sier Tonje.

På fritiden har hun begynte å «leke» seg litt med å være DJ og synes det er veldig kjekt.

– hehe .. jeg har begynt å «rote» litt med det ja, og det blir spennende å lære mer, fortsetter hun. En av Tonjes første offisielle plikter vil være å representere Ocean Sound på Trondheim Calling neste uke.

Trondheim Calling er en av Norges største bransje-festivaler innenfor musikk, som årlig viser frem et stort antall nye norske artister.

– Jeg gleder meg til å representere Ocean Sound i Trondheim og å få oppleve nye norske «up-and-coming» artister, avslutter Tonje.