– Jeg er svært glad for å kunngjøre forfremmelsen av disse tre til Senior Vice Presidents. Ferdighetene, kompetansen, lidenskapen og arbeidet de har lagt ned har vært bemerkelsesverdig. Jeg er trygg på at de vil fortsette å bidra til Vards strategi for å fremme grønne og digitale løsninger i den marine industrien, sier Andrea Qualizza, CEO i Vard Electro.

Hans Tore Jenssen startet som systemintegrator i Vard Electro i 2017. Fra mars 2018 til juni 2021 var han prosjektleder på isbryteren Le Commandant Charcot. Fra juni 2021 tiltrådte han stillingen som Vice President for Elektriske installasjoner Operations. Han blir nå Senior Vice President i samme avdeling med virkning fra 1. januar 2024.

Gisle Andersen har jobbet i Vard Electro siden 2019 som Business Development Manager. Fra 2022 gikk han inn i rollen som Vice President Sales & Marketing. Fra 1. januar 2024 er han Senior Vice President i samme avdeling. I denne rollen vil han også ha forretningsutviklingsansvar.

Thomas Pedersen kom inn i Vard Electro i oktober 2022 som Vice President Business Development, og tok kort tid etter rollen som Vice President Ship Technology. Han er nå forfremmet til Senior Vice President i avdelingen fra 1. januar 2024.