Når vinteren og kulda kommer krypende senker mange tempoet. Friluftsrådene håper at Stikk UT! nå kan motivere flere til å komme seg ut på tur også på vinterstid.

I tillegg til 142 skiturer er det denne vinteren heile 207 fotturer med. Alle kommunene i Møre og Romsdal, samt Heim og Lesja/ Bjorli, er med og byr dermed på den største Stikk UT! vinter noen gang.

– Ta på varme klær, fyll sekken med varm drikke og godsaker og finn din vinterperle, er oppfordringa fra de to friluftsrådene i fylket.

– Med flere tilgjengelige fotturer i tillegg til ski, vil vi nå gjøre et forsøk på å aktivisere enda flere i den tiden på året da vi trenger det mest, sier Liv Synnøve Hoel i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

– Årets sommersesong viste oss at folk bruker Stikk UT! som motivasjon til å komme seg ut på tur -også når været ikke er på sitt beste. Så nå håper vi at mange vil bruke Stikk UT! til å komme seg ut også i den kalde, mørke årstida, seier Hilde Ellingsæter som er prosjektleder for Stikk UT! i Sunnmøre Friluftsråd.