Foreningen Suppebilen er et mobilt suppekjøkken som tilbyr suppe og prat for fattig og rik i Ålesund, heter det på foreningens Facebook-profil.

– For oss er det en stor glede å kunne bidra med kroner 50.000 til Kalle og Suppebilen i Ålesund. Vi setter umåtelig stor pris på den jobben du gjør for de som trenger ei håndsrekning, sa Jan Roger Paulsen, president i Lions Club Ålesund/Borgund, da han overrakte sjekken fredag.

Julepynting blir hjertevarme

Det er blant annet penger som har kommet inn fra årets julepynting i bysentrum, som nå kanaliseres videre til det arbeidet Suppebilen gjør i Ålesund.

Lagarbeid

Karl Johan Skårbrevik uttrykte stor takknemlighet for gavesjekken og understreket at slike bidrag, fra organisasjoner, næringslivet og privatpersoner, er helt avgjørende for at de skal kunne holde det gående. Han var samtidig veldig kjapp med å presisere at Suppebilen slett ikke er noe one-man-show.

– Vi har 15-20 svært dedikerte frivillige, som ønsker å gi noe tilbake til byen sin gjennom det arbeidet de gjør her, sa han.

Og mens han stod der og snakket med oss, kom ei dame bort til han og lurte på hvilket vippsnummer hun kunne bruke for å bidra. Det er ikke tvil om at det er mange i byen vår som legger merke til, og setter pris på den jobben som gjøres av Kalle og alle de andre frivillige i foreningen Suppebilen.

Også denne fredagen var det mange som satte pris på den jobben Suppebilen gjør. Foto: Kåre Stig Nøstdal