Knut Arve Sæter, daglig leder for det som inntil i går var Møller Ålesund, er godt fornøyd med at de nå er en del av Frydenbø Bil:

– Spør du en bergenser om Frydenbø Bil, så oppdager du fort at de har et veldig godt rykte. De er opptatt av god sørvis og fornøyde kunder – ja, faktisk har de en visjon om å være verdensklasse når det kommer til sørvis! Samtidig er de vestlendinger og en relativt liten organisasjon med korte beslutningsveier, forteller Sæter fornøyd.

Samme folk og samme biler

Han opplyser at Frydenbø Bil Ålesund vil fortsette med de samme folka og de samme produkta som folk kjenner fra Møller Ålesund.

– Kundene våre vil nok ikke merke noen forskjell i starten, men målet er at de skal oppleve at vi skritt for skritt blir en enda bedre bilforhandler. Bilene våre vil fortsatt bli levert av Harald A. Møller, opplyser Sæter.

Navneskiftedagen ble markert med en god lunsj og kake til de ansatte – og med svele til kundene.

– Og så har vi svært gode tilbud fram til og med 11. november, lokker Knut Arve Sæter.

Vestlands-satsing

Hos Frydenbø Bil i Bergen får vi opplyst at de er en tradisjonsrik bilforhandler som i mange år var store på Volvo. I fjor vår kjøpte de opp Berge & Co i tidligere Sogn og Fjordane, og med det begynte de også å bli store på Volkswagen. Oppkjøpet av Møller Ålesund og Møller Molde representerer en videre satsing på Volkswagen, inkludert flaggskipet Audi.

– I dag har vi bilforretninger langs kysten fra Kristansand og Mandal i sør til Molde i nord – med unntak av gamle Rogaland. Ambisjonene våre er å holde oss på de vestlige delene av landet og være store på Volvo og Volkswagen her. I Sogn og Fjordane har vi også Nissan, Byd og Maxus sier Heidrun Reigstad Tveit, som er markedssjef for Frydenbø Bil.