– Jeg er fornøyd og har egentlig ingenting å utsette på salg, sier administrerende direktør i AaFK, Ronny Stokke.

Skal over 3000

Klubbdirektøren opplyser at det per 10. januar, som er de siste tallene klubben har tilgjengelig, er solgt rundt 1900 sesongkort. Målet er å bikke 3000, og forhåpentligvis komme opp mot 3100 solgte sesongkort før seriestart 1. april.

– Vi ligger kanskje litt bak enn det vi burde per 10. januar, men det er fortsatt god tid igjen, sier Stokke.

Han understreker blant anna at på grunn av etterspørsel fra flere, har klubben valgt å forlenge earlybird-tilbudet med én måned. Vanligvis er fristen 31. desember, men den har blitt utvida til 31. januar isteden.

– Basert på tidligere erfaringer pleier vi å selge bra med sesongkort mot slutten av earlybird-tilbudet, men på grunn av forlengelsen av dette tilbudet, er det litt vanskelig å konkludere helt. Men som sagt er jeg fornøyd med salget så langt, forteller Stokke.

Merker interesse

Hvordan oppfatter du at interessen er ute blant folk?

– Jeg føler interessen er stor. Det er mange som er opptatt av den nye retningen klubben går i, og som følger spent med. Jeg tror også folk gleder seg til en ny sesong og til å se et nytt, ungt lag. Så får vi håpe at interessen vises igjen i kjøp av sesongkort, avslutter Ronny Stokke med et lite smil.