Det er prosjektet "Seljestad Hage", som er bygget av Vestlandshus-forhandleren Consept Eiendom, som er nominert. Leilighetene ligger idyllisk til ved fjorden i Senja kommune. Det at de fleste leilighetene skulle få utsikt var viktig i utformingen.

– Dette er skikkelig stas! Vi har jobbet med standardisering og smarte løsninger i disse leilighetene, både for å få til en effektiv byggeprosess og for å lage gode leiligheter for de som skal bo der, sier Wenche Bårdsen i Consept Eiendom.

3d-illustrasjon av Seljestad Hage

Prosjektet er tegnet og prosjektert av Vestlandshus Arkitekter.

– Det var viktig for oss å tegne et prosjekt som ikke virket for ruvende. Derfor er alle enheter kun tre etasjer høye. Leilighetene er designet svært arealeffektive, med minimalt med gangsoner. I tillegg har vi lagt til rette for så mye privatliv som mulig, med skjermede uteplasser, som også er overbygde for å kunne brukes hele året, forteller Vermund Holvik, som jobbet med prosjektet.

Markedssjef i Vestlandshus, Maria Gauffin, ser frem mot kåringen den 10. mai:

– Alle de nominerte er svært sterke kandidater, så vi er glade for å ha blitt nominert. Men jeg må bare innrømmer at det nok blir litt sommerfugler i magen før vinneren avsløres, sier hun.