Ålesund: En mann i 50 årene er innbrakt til arrest på grunn av beruselse og hissig adferd utenfor et utested i sentrum. Han skal også ha slått en vakt i brystet uten at vakten ble skadet. Anmeldes for kroppskrenkelse og ordensforstyrrelse, meldte politiet på X kl. 01.38 natt til fredag.

Ålesund: Melding om slåssing inne på et utested i sentrum. Vi har vært der og roet situasjonen. 4 menn i 20 årene var involvert, en person stakk fra stedet før politiet kom frem. De 3 gjenværende bortvist fra sentrum. De bortviste gitt tilbud om å anmelde saken, het det kl. 01.47.

Ålesund: Melding om slåssing utenfor utested i sentrum. En person slått ned. Vi er på stedet og forsøker å få oversikt. Den fornærmede er våken, men uvisst om skadet. Ambulanse rekvirert for å ta en sjekk av fornærmede, skrev politiet kl. 02.33.

Ambulanse fremme på stedet. Fornærmede, i slutten av tenårene, ikke alvorlig skadd. Fornærmede blir anbefalt å reise legevakten for en sjekk. Vi har kontroll på en mann i 20 årene som er utpekt til å være gjerningsperson, het det i en oppdatering kl. 02.52.

Mistenkte bortvist fra sentrum, sak for kroppskrenkelse opprettes. Vi er ferdig på stedet. Fornærmede er på legevakta for sjekk. Ingen alvorlig skade, skrev politiet kl. 03.23.