Vestnes: Patrulje har stanset en lett MC der det viste seg at fører, en tenåring, ikke hadde gyldig førerkort. Anmeldes for forholdet, meldte politiet kl. 00.12.

Ålesund: Melding om en beruset person som ligger utenfor et serveringssted i Ålesund sentrum. Patrulje til stedet. Personen blir videre ivaretatt av venner, heter det kl.01.16.

Ålesund sentrum: En person bortvist fra sentrum frem til kl 08:00 grunnet ordensforstyrrelse, lød meldingen kl. 01.55.

En person anmeldes for å ha brutt pålegg gitt av politiet da han ble påtruffet etter at han tidligere på natten var bortvist fra sentrum, skrev politiet kl. 02.46.

Ålesund sentrum: Melding fra et hotell om at de hadde utfordringer med gjester på stedet. Da patruljen ankom hadde personene forlatt stedet, het det kl. 02.55.

Ålesund sentrum: Patrulje har stanset et kjøretøy hvor fører mistenkes før kjøring i påvirket tilstand. Fører tatt med inn for å avlegge en utåndingsprøve, meldte politiet kl. 02.58.

Ålesund sentrum: Melding om amper stemning utenfor et serveringssted. Patruljer til stedet - en person opplyste å ha blitt slått av en ukjent som ikke lengre var der - ønsket ikke anmelde. Situasjonen roet seg, het det i meldingen kl. 03.32.