Marta har blitt håndplukket på grunn av sin brede kompetanse innen salg, produktansvar og medisinske bakgrunn. Hun starter 1. februar, som ny kommersiell- og medisinsk ansvarlig i Varda Care. Hun kommer nå fra en stilling som klinikksjef i Colosseum, heter det videre.

Marta er opprinnelig fra Volda, men har bodd og jobbet i Ålesund i godt og vel 20 år. Av disse har hun tilbrakt 13 år i henholdsvis Medi3 og ShipMed. Der har hun kombinert sin fagbakgrunn som sykepleier med produkt- og tjenestesalg til den maritime næringen innenfor medisinsk sikkerhet til sjøs. Slik har hun opparbeidet seg en erfaring som har vist seg å være sjelden, ettertraktet og høyst aktuell for Varda Care.

– Det å være sykepleier med god kommersiell teft er ikke en vanlig kombinasjon. Vi turte knapt håpe på å finne en kandidat med denne bakgrunnen. Gleden var derfor gjensidig da vi tok kontakt og Marta viste stort engasjement og interesse fra første samtale, sier Diana Myrstad Meldal, daglig leder i Varda Care.

Har hatt et godt øye til selskapet

– Når Varda Care havnet på radaren min, for en god stund tilbake, ble jeg umiddelbart interessert og nysgjerrig. Når jeg var så heldig at de til og med kontaktet meg, begynte jeg så smått å håpe at jeg kanskje skulle få en mulighet til å bli en del av dette fantastiske selskapet, sier Marta.