- Vi gleder oss enormt til å flytte inn i våre nye lokaler. Vi har vurdert flere lokasjoner i Ålesund-området, men Sykkylven har vært på toppen av vår ønskeliste, forteller Mateusz Krupka, som er eier og skal drive apoteket.

Nå er de strålende fornøyde med de 150 kvadratmeter store nyoppussede lokalene i samme bygg som Coop Extra og Vinmonopolet. Alt ligger til rette for en stor kundestrøm til det nye apoteket.

- Desember pleier alltid å være en travel måned i apoteket, med julekampanje og generelt flere som oppsøker apoteket for å få sine medisiner. Vi er godt forberedte på den travle oppstarten, og er klare for å yte den beste servicen fra første åpningsdag, sier Mateusz.

Fra Moa til Sykkylven

Mateusz jobber i dag på Apotek 1 Amfi Moa i Ålesund. Her har han allerede truffet mange kunder som er glade for at det skal åpnes et apotek i sentrum av Sykkylven.

- Det er allerede kunder som har spurt om de kan flytte sine faste abonnementer på medisiner til Apotek 1 Sykkylven. Det synes vi er veldig hyggelig. Det betyr mye for folk å ha et lokalt apotek der de bor, sier Mateusz.