I sommer ble det klart at Geir Ove Ekrem hadde tatt på seg vervet som supporterkoordinator for AaFK. Nå styrker klubben teamet med Per Inia Brekke, som sammen med Ekrem skal sørge for en god dialog mellom klubben og supporterne fremover.

– Mye av vårt fokus framover vil være på å legge til rette for videreutviklingen av tribunekulturen på Color Line Stadion. Gjennom Geir Ove og Per vil vi fortsette dialogen med supporterne for å informere om våre tanker og planer, samt innhente ideer, tilbakemeldinger og initiativ, sier arrangementsansvarlig i AaFK, Sven Giske.

– Geir Ove og Per er samstemte i sine oppfatninger av hva som bygger en god supporter- og tribunekultur, og har lang erfaring fra supportermiljøet selv, kjenner gruppene og enkeltpersonene godt, og er tydelige på hva supporterne forventer av klubben. Det viktigste er uansett at de har et genuint ønske om at AaFK og supporterne skal være tett på hverandre i en rekke spørsmål. Det vil de sørge for med sin tilstedeværelse og engasjement, legger han til.

– Det blir en fantastisk mulighet til å bidra inn mot supporterne. Det å skape enda tettere bånd inn til klubben er noe alle parter er tjent med. Jeg håper mine erfaringer bidrar til å heve både supportertribuna og supporterkulturen enda noen hakk, sier Per Inia Brekke.