Stappfullt av biler utenfor dekksenteret. Foto: Sandra Helsem

– Da jeg våknet i dag tidlig og så regnet så ble jeg litt stressa, men det var det jo ingen grunn til, oppmøtet er jo helt fantastisk, sier Erlend Lid, daglig leder hos Sharif dekksenter.

I år har de fått med blant annet Bunker Oil og Kabisa som sponsor, og lørdag 11. mai inviterte Lid Bil og PRS Bilwrap til en tur som startet ved Sharif dekksenter i Breivika med en sosial samling før avreise. Reisen gikk via Brusdalen og Sjøholt, over fjellet til Vestnes, der de tok fergen til Molde, kjørte oppover forbi Bud, Atlanterhavsveien ned til Eide, og tilbake igjen til Ålesund.

Biler fra hele området

– Både biler og motorsykler fra Møre- og Romsdalssiden vil bli med på denne fantastiske turen. I samarbeid med Bikelife Norge blir dette ikke bare en drive-out for fete biler, men en ride-out for fete sykler, fortalte Erlend Lid, daglig leder hos Sharif dekksenter Ålesund, i forkant av arrangementet.

– Underveis i ruten, på vei opp og ned, vil det henge seg på separate arrangement. Blant annet Stranda detailing, med en drøss sinnsyke bilersom vil henge seg på på Sjøholt. Markus Øyen, som er en anerkjent bilbygger med flere utmerkelser for sine konstruksjoner på hjul, arrangerer eget opplegg i Kristiansund. De henger seg på, på vei ned igjen. En drøss BMW fra BMW CCN Møre og Romsdal, og kanskje flere, vil også flette seg inn i rekka underveis, fortsetter han.

Når de ankommer Ålesund igjen er planen at alle som ønsker det, kan parkere på Sharif dekksenter i Breivika. Så blir det etterfest for de bilglade på Liv og Røre Moa.

Foto: Sandra Helsem
Foto: Sandra Helsem
Foto: Sandra Helsem
Foto: Sandra Helsem
Foto: Sandra Helsem
Foto: Sandra Helsem
Foto: Sandra Helsem