For sjuende gang arrangeres Bil & og motorshow i Sparebanken Møre Arena fra fredag 15. til og med søndag 17. september.

– i år har vi fått med oss 13 bilforhandlere, samt en rekke andre aktører innen hengere, lademuligheter og utstillingsbiler, forteller Lorgen.

Jan Erik Larsen

Tradisjonen tro er også i år bilentusiast og Norges blideste bil-mann, Jan Erik Larssen hentet inn for å lose publikum gjennom utvalget av bilforhandlere. Han kan blant annet treffes på standene, hvor han snakker med bilforhandlerne og deler nyttig informasjon om årets ulike modeller og deres finesser.

Mye å vise frem

Bilklubber som Moldestuket, Storfjordens Automobilklubb og BMW Car Club Norway Møre og Romsdal kommer alle også i år med egne utstillinger. Her vil det bli både klassiske biler, hobbybiler og veteranbiler, lover arrangøren.

– Mange tar også kontakt med oss fordi de ønsker å vise frem bilene sine. For etter å ha brukt timevis i garasjen på et bilprosjekt, er det selvsagt veldig stas å kunne vise bilen frem til andre, sier Lorgen.

Oversiktsbilde fra fjorårets Bil & Motorshow. Foto: Sparebanken Møre Arena

Aktiviteter for hele familien

– Messen skal ikke bare engasjere ihuga bilentusiaster, men vi ønsker også at dette skal være et arrangement der man kan ta med hele familien, sier prosjektleder Ellen Nerland, og lover blant annet radiostyrt motorsport på bilbane, racing simulator og PlayStation-bilkjøring med Marius Nakken, ansiktsmaling og ballonger, konkurranser, bråbrems og Veltepetter med NAF.

Markedsansvarlig Jeanette Lorgen avslutter med følgende lovnad: - I motsetning til de siste to årene, hvor bilbransjen har hatt utfordringer med leveringstider, er disse nå normalisert. I noen tilfeller kan man nå faktisk få bil på dagen, sier hun.