Cancam har i dag fire salonger i Ålesund - en på Kremmergården og to på Moa, pluss det nyeste tilskuddet: ZPLITT Beauty & Barber som ble etablert i 2018.

– Jeg tror at evnen til å holde seg oppdatert har vært en helt avgjørende suksessfaktor for at vi har klart å holde på så lenge. Og jeg er veldig stolt av at vi gjennom alle disse årene har klart å utvikle og fornye oss , sier Marthe Bjerkvik Lorentzen, markedsansvarlig og datter av gründerne bak Cancam.

Familien Lorentzen: Marthe, Torstein, Laila og Andreas Foto: Cancam

Suksesshistorier

Den første salongen ble etablert i 1987 av Laila og Torstein Lorentzen. I dag er det «barna» Marthe og Andreas som tar seg av driften av kjeden, med god hjelp av daglige ledere på hver salong. Salonger som nå til sammen sysselsetter over 30 frisører.

– Deres brennende engasjement for faget har resultert i et solid firma med et godt renommé og en rekke utmerkelser, både nasjonalt og internasjonalt, forteller Marthe.

De kan skilte med flere Norgesmestere i alle klasser, flere Nordisk mestere både i senior - og junior klassen, to gull i Yrkes OL, Sølv sammenlagt i Europa cup i juniorklassen, sølv sammenlagt i VM for juniorer og to 6.plasser i VM i senior klassen.

Cancam skolen

I 1999 startet Cancam også egen frisørskole. De har to kull i året og plass til 15 elever pr. lærer.

– Kursene er intensive og spisset mot kun frisørkunnskap, slik at man blir godt rustet til å ta fatt på lærlingtiden i salong, avslutter Marthe Bjerkvik Lorentzen.