Bjørn Nilsen kommer fra stillingen VP Finance i Vard Electro. Han har vært i Vard Electro siden 2012, og startet som regnskapssjef før han ble forfremmet til VP Finance. Han er også medlem i styret for Vard Electros datterselskaper (Romania, Italia, India og Nord-Amerika).

Bjørn er utdannet økonom med arbeidserfaring siden 1992 innen fagområder som økonomi, revisjon, controlling, budsjettering, regnskap, og som rådgiver. Han har erfaring med å lede team både i nasjonal og internasjonal virksomhet.

Bjørn Nilsen gleder seg til å begynne i den nye stillingen i Vard Group, og til å kunne videreutvikle og fusjonere all norsk regnskapsvirksomhet i et felles serivce- og kompetansesenter.

– I løpet av tiden min i Vard Electro har jeg vokst som leder og fagperson og lært mye sett fra perspektivet til en underleverandør i skipsbyggingsbransjen. Jeg er veldig takknemlig for å kunne øke innsikten min enda mer og dermed få en bredere forståelse av den maritime næringen. Jeg gleder meg til å løse nye oppgaver og utfordringer, og til at teamet kan vokse og utvikle seg profesjonelt og finne motivasjon til å møte nye utfordringer som et team, foteller Bjørn Nilsen.