- Oppkjøpet markerer et betydelig skritt i vår vekststrategi og er en viktig milepæl for Assist. Vi er svært glade for å ønske Haugen Kontorforum velkommen til oss, sier Kalle Snarheim, daglig leder i Assist.

Haugen Kontorforum har med sine 17 ansatte og 60 millioner i omsetning, opparbeidet seg en betydelig posisjon innen utskriftsløsninger og interiør på Sunnmøre.

- Etter over 40 år i bransjen var det på tide å slippe nye krefter til. Det har ikke manglet på beilere opp gjennom tida, men med Assist har vi kjent på en ekstra god match og jeg er sikker på at både ansatte og kunder kommer til å bli fornøyd, sier Einar Gundersen, eier og daglig leder i Haugen Kontorforum.

For ansatte og kunder blir det lite endringer. Selskapet vil fortsette som eget lokalt selskap - med de samme folkene. På litt sikt vil imidlertid uttrykket endres til Assist-profil. Det ligger også en tydelig ambisjon om videre vekst og styrking av satsingen på audiovisuelle løsninger i Ålesund, dette i tillegg til eksisterende produkter og tjenester.