Vegard Eldøen er opprinnelig fra Bergen hvor han ble ferdig utdannet dataingeniør i 2012, og startet sin karriere som CRM ansvarlig og utvikler i Fjordkraft.

– Jeg har tidligere jobbet i Fjordkraft og har sittet tett på Miles-teamet som har jobbet der. Etter å ha sett og opplevd hva Miles er, og hva de står for, var valget enkelt når jeg så at de skulle etablere seg i Ålesund, forteller han.

Til Ålesund for kjærligheten

Etter å ha funnet kjærligheten i Ålesund valgte han nemlig å sette kursen nordover og bosette seg her. Han gikk inn i rollen som senior konsulent i Avento og tok etter hvert over ansvaret for rådgivningsavdelingen. På privaten er Vegard samboer og har en datter på ett år. Det sies at han er langt over middels interessert i matlaging og rykter forteller også at han er langt over middels god på dansegulvet.

– Vi er veldig glad for at Vegard nå har valgt Miles Ålesund som sin arena for videre utvikling, sier Irene V. Mjelde, daglig tjener i Miles Ålesund.

– Med Vegard godt i gang teller Miles Ålesund nå fem personer, og vi er i ferd med å beslutte lokasjon for å rigge selskapet for videre vekst, avslutter hun.