Det er en utrolig glad og overrasket Christine Sunde som kommer på scenen for å ta imot prisen.

– For en ære! Bare det å bli nominert i lag med to så fantastiske damer betyr så utrolig mye. Dette er utrolig gjevt, sier svært takknemlig Christine Sunde.

Foto: Anne Trandal

– Alle disse åra har vært så mange oppturer og nedturer, søvnløse netter og ... ja det er jo litt som et ekteskap. Det er jo solskinnsdager og tunge dager, men mest av alt litt sann halvskya, sier Christine og hele salen ler.

Christine sier det er kundene som er sola som titter mellom skyene og at hun setter jeg så utrolig stor pris på alle.

– Jeg vil gjerne takka alle kunder, venner, kollega og bekjente men spesielt mannen min! Vi har vært i lag i snart 21 år nå og han har vært en fantastisk støttespiller. Vi har to gutter på 13 og 11 år også som har vært med hele veien. Vi har vært et veldig godt team. Så tusen, tusen takk alle sammen.

Foto: Anne Trandal

Juryens begrunnelse:

Christine satset alt på en annerledes møbelbutikk med sjel, BySunde. I en bortgjemt fabrikk i Langevåg har hun klart å opparbeide seg en enorm kundebase, hvor majoriteten av kundene kommer utenfra regionen. Det har de siste årene vært tøffe tider for norsk møbelindustri, og Christine fremstår til tross for dette med enorm stå-på-vilje og dedikasjon til sitt livsverk.

Foto: Anne Trandal