Hele 17 utøvere fra Ålesund TDK var med til Stord sist helg, der det ble arrangert kombinert norgesmesterskap (for dem med sort belte) og landsmesterskap (rødt belte) i ITF-varianten av taekwon-do, både for juniorer og seniorer. Der ble det et realt medaljerush for klubben, som er den største i fylket.

Den mest prestisjefylte prestasjonen var det nok Andreas Nilssen Lande som stod for, da han tok gull i sparring for juniorer med sort belte – og dermed ble norgesmester. Like imponerende var prestasjonen til Team Nordvest, som ble norgesmestre i lagsparring for juniorer. Team Nordvest er satt sammen av alle de 13 ITF-klubbene i fylket, og laget som tok gull i NM bestod av tre utøvere fra Ålesund TDK og to fra Haram TDK.

I landsmesterskapet, altså for rødbeltene, ble det gull til Kian Valderhaug i sparring for yngre junior, og til Nikolai Hanken Yksnøy i sparring for eldre junior.

Andre medaljevinnere: Eirik Vikebakk Norheim fikk NM-sølv i sparring for eldre junior, Erling Stenevik Kipperberg fikk LM-sølv i sparring for junior, Nikolai Hanken Yksnøy fikk LM-bronse i mønster for eldre junior, og Daniel Albertsen fikk LM-bronse i mønster for yngre junior.