Frydenbø Industri definerer Sunnmøre som en viktig region og industrikonsernet med hovedkontor i Bergen, har ambisjoner om fortsatt vekst de neste ti årene. For å sikre dette, investerer selskapet nå i en travellift for tørrsetting av båter opp til 80 tonn.

- Vi ønsker å møte forventningene fra markedet og sikre fremtidig vekst i en viktig region, sier Inga Johansen, leder for Frydenbø Industri i Ålesund.

Frydenbø Industri ønsker å være totalleverandør av marine tjenester, men har manglet fasiliteter til å ta opp båter på land. Nå er investeringen på plass og travelliften vil være i drift i løpet av 2023.

- Målet har vært å kunne tilby marine servicetjenester fra A til Å. Nå får vi endelig muligheten til å ta hele jobben med planlagte verkstedsopphold ved fasilitetene våre i Skarbøvika, fortsetter Johansen.

Utvider teamet

Frydenbø Industri har 165 antall medarbeidere totalt, og 20 av de er lokalisert i Ålesund. Frydenbø Industri har vært i Ålesund i ti år og de nye investeringene vil legge grunnlaget for videre satsning og vekst i regionen.