Banken gikk inn som hovedsamarbeidspartner første gang i 2020 og har årlig fornyet avtalen. Den nye avtalen går over to år frem til 31.12.2024, med opsjon på forlengelse, går der frem av ei pressemelding.

- Vi ønsker å bidra til økonomisk stabilitet og trygghet for laget i et nytt økonomisk klima. Vi står i usikre tider, også framover, og da er det viktig at vi viser at vi har is i magen og varme om hjertet, sier Marthe Tafjord Jansen, klubbansvarlig for Sparebank 1 SMN.

Allsidig aktivitet for over 800 barn og unge

- Vi er godt fornøyd med å være hovedsamarbeidspartner for Skodje IL. Med sine over 800 medlemmer er idrettslaget en av de største organisasjonene i Ålesund Kommune, sier Tafjord Jansen.

Skodje idrettslag har flere ulike tilbud, med både idrettsskole, fotball, ski, håndball, bordtennis, sykkel og innebandy. Fotball og håndball er de to største gruppene, der det meste av aktivitet foregår på Skodje stadion. I 2020/21 ble området utvidet med en ny kunstgressbane og i 2022 ble det bygget pumptrack bane. Idrettslaget har også stor aktivitet knyttet til løypekjøring i Svartløkområdet.

– Vi setter stor pris på å ha Sparebank 1 SMN på laget. I tillegg til økonomisk støtte bidrar de også til å heve kompetanse og bygge nettverk mellom klubber, sier styreleder Jim Leander Hansen i Skodje IL.

Stemningen var god under signeringen, og både klubbansvarlig og idrettslaget understreket viktigheten av en god og langsiktig avtale. Foto: Sparebank 1 SMN