– Vi har fått mange etterspørsler på å etablere oss i Ålesund, så vi er veldig fornøyde med å endelig kunne kunngjøre dette. Vi håper å kunne bidra til et økt tilbud for folk flest og bedrifter - og ikke minst øke konkurransen i området, sier Ole Marius Landsverk, digital salgsansvarlig i Glitra.

I fjor sommer kjøpte investeringsselskapet Montin bilvask-kjedene Superwash, Barevask og Alltidrenbil.no som nå er slått sammen og blitt bilvask-kjeden Glitra. Glitra er et bilvask-konsept som driver med utvendig bilvask på abonnement.

– Her kan en vaske bilen så ofte man vil, på alle lokasjoner i Norge. Det er også mulighet for å kjøpe enkeltvask om man ønsker det. Vaskehallen er døgnåpen og selvbetjent – men vi har døgnbemannet vakttelefon dersom det skulle være behov for hjelp ved anlegget, forteller Ole Marius.

Digital salgsansvarlig i Glitra, Ole Marius Landsverk. Foto: Glitra

– Vi var først i Norge med dette konseptet men når er det mange aktører som har hengt seg på, sier Ole Marius.

Glitra ble lansert i februar i år og har hatt aggressiv vekst til nå. Vaskehallen i Ålesund blir nr. 48 i Norge og vil til nå være den nordligste og eneste på Nordvestlandet.

– Vi ekspanderer fort og er på alltid utkikk etter nye lokasjoner og nå er vi snart klar for åpning i Ålesund. Maskinene montert og alt står egentlig klart, men vi venter på asfaltering utenfor bygget. Planen er å åpne i Ålesund i løpet av april, avslutter han.