Siden Tafjord startet i Converto i 2019 har han vært involvert i en rekke prosjekter innen M&A, strategi, forretningsutvikling, samt økonomistyring og finans. Den siste tiden har han jobbet med oppfølging av investeringer knyttet til flere ulike forvaltningsmandater. Før sin tid i Converto jobbet han som analytiker og valutatrader i Norges Bank.

Tafjord har en mastergrad i Samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo. Managing Partner i Converto, Jan Petter Hagen, forteller at de ser på dette som en naturlig del av Tafjords videre utvikling:

- Med sin bakgrunn og gjennom sitt arbeid hittil hos oss i Converto, har Kristian vist at han er en godt egnet kandidat til å ta over rollen som leder for forvaltningsvirksomheten i Converto. For oss er det viktig å gi medarbeidere utviklingsmuligheter, og når vi har en medarbeider som besitter riktig kvalitet og kompetanse, så er ingen ting mer gledelig enn å gi internt opprykk. Vi er helt sikre på at Kristian vil utføre sin nye rolle på en glimrende måte, og forvalte og utvikle selskapene til eiernes beste, sier CEO/ Managing Partner, Jan Petter Hagen.