Det er god plass til både venting og fresering i de nye lokalene i Grimmeragata. Foto: Kåre stig Nøstdal

Nou betyr vi på fransk, så vi synes egentlig det er et ganske så treffende navn på det vi har startet sammen, svarer Myrtel på spørsmålet om valg av navn.

Studio Nou

Det er frisørene Myrtel Søvik, Hanne Longva og Stine Grytebust som nå driver i nyoppussede og lekre lokaler i det grønne huset nederst i Grimmergata. Alle tre har egne selskaper og har drevet for seg selv i mange år.

– Selv om man har mange hyggelige kunder, både damer og herrer, kan det å jobbe alene bli ganske ensomt og litt kjedelig i lengden. Og siden alle tre egentlig er svært så sosiale av oss og ønsket å jobbe sammen med andre, ble dette en svært så god løsning, sier Myrtel.

– Og så kjenner vi hverandre godt fra før og vet at vi stiller de samme strenge kravene til at alt skal være ordentlig og gjøres skikkelig. Og det er jo et svært godt utgangspunkt, fortsetter Hanne.

Elsker bysentrum

Selv om de tre har kunder fra hele distriktet var de aldri i tvil om at det var i sentrum de ville være.

– Bare det å kunne sitte på benken her i vinduet og se på alle folkene som går forbi er en fantastisk god følelse. Da kjenner du på at du er i en by som lever, særlig nå som alle cruiseturistene har begynt å komme, sier de ganske så samstemte.

I dette grønne huset, rett ved Løvenvoldgata, holder Studio Nou til. Foto: Kåre Stig Nøstdal