Offisielt åpner overgangsvinduet 1. august, men det er allerede klart at Håkon Hammer blir AaFK-spiller. Hammer er en 23 år gammel trønder som trives best i sekserrollen på midtbanen, går det fram av en nyhetsmelding på aafk.no.

Hammer har spilt for 1.-divisjonslaget Raufoss siden sommeren 2021 og har ifølge AaFK gjort seg bemerka fra første stund. Han starta karrieren i akademiet til Rosenborg og har siden spilt for Byåsen, Skeid, Nardo og altså Raufoss.

AaFKs nye hovedtrener, Christian Johnsen, har god kjennskap til den nysignerte og er godt fornøyd med sitt første tilskudd til troppen:

– Håkon har 60 kamper i 1.-divisjon for Raufoss. Han er en forflytningssterk spiller som dekker store rom offensivt og defensivt i sekserrollen, og han er god til å spille opp indreløperne. Videre står han for en sterk trenings- og læringskultur og er en skikkelig lagspiller, sier Johnsen til AaFK.no.

Håkon Hammer vil få trøye nummer 8 i AaFK. Han begynner allerede nå å trene med resten av laget, men blir altså ikke spilleberettiga før 1. august. Kontrakten hans gjelder ut 2026.