Drivn Digital er et byrå som skal hjelpe bedrifter å jobbe strategisk, riktig og effektivt i sosiale medier.

Henrikke Røder begynte på bachelorgraden sin i England, på University of Lincoln i 2013, hvor hun studerte markedsføring. Hun har også en bachelor innen Administrasjon og ledelse, fra Høyskolen Kristiania.

Henrikke har tidligere drevet Era Digtal sammen med Celine Eikeland Hjeltnes, men i slutten av 2022 bestemte de seg for å skille tjenestene sine i to bedrifter.

Derfor starter hun SoMe-byrå

– Veldig mange mangler enten tid eller kompetansen til å klare å utnytte potensialet i SoMe, som er utrolig stort for merkevare- og relasjonsbygging. Det er dette jeg vil hjelpe til med ved å ta ansvar for aktiviteten for bedriftene, forklarer Henrikke Røder.

– Jeg går en veldig spennende tid i vente, og arbeidet er allerede godt i gang med å bygge merkevare og en større kundeportefølje, sier hun.

Fun facts om Henrikke:

Hun har drevet med hest og sprangridning i 20 år av livet sitt, og bodde en periode i Tyskland for å trene og konkurrere.

I 2017 begynte hun å trene CrossFit, og var senterleder for Fjord Crossfit fra juni -21 til mars -22.

– Når jeg var yngre hatet jeg vinter, men etter å ha oppdaget at ski er gøy, stiller en god vinter like sterkt som en god sommer, avslutter hun.