De skriver videre at satsingen representerer en betydelig investering for Norbruk, som har et sterkt ønske om å bringe sin merkevare og dedikasjon til god og næringsrik mat, også til bedrifter i Trondheim.

– Ved å introdusere kantiner i byen, vil Norbruk ikke bare tilby et bredt utvalg av smakfulle alternativer, men også gi et høyt nivå av service og tilfredshet til kundene. For i tillegg til kvalitet på mat er det folka som bygger Norbruk. Vi vil skape mange arbeidsplasser og har begynt å ansette folk og interessen er god, sier Roger Sørheim, daglig leder i Norbruk.

Har ansatt daglig leder

Nor Facility oppretter datterselskap i Trondheim. Selskapet Nor Facility består av Norbruk som driver kantine og catering, og Nor Facility tilbyr driftstjenester innen renhold. Erlend Iversen er ansatt som daglig leder og trer til fra januar. Iversen kommer fra NHO reiseliv, der han de siste fire årene har vært distriktssjef for Trøndelag og Møre og Romsdal.

– Jeg har bakgrunn som kokk og kjenner veldig godt til næringslivet her. Det er en god kombinasjon når jeg skal gjøre Norbruk til en solid aktør i Trondheim, sier Erlend Iversen, som selv er født og oppvokst i byen.

Erlend Iversen er ny daglig leder i Nor Facility i Trondheim. Foto: Kristin Støylen

– Dagens viktigste møte er i kantinen

Ifølge pressemeldingen skal de nye kantinene fungere både som steder for å tilfredsstille sulten, i tillegg til sosiale møteplasser der folk kan samles, og nyte gode måltider i hyggelige omgivelser.

– Dagens viktigste møte er i kantinen, bruker vi å si. Ved å prioritere dette avbrekket i arbeidsdagen viser det seg at både fokus og effektivitet øker, forteller Kolvik og forsetter:

– Norbruk har et stort engasjementet for å tilby sunne, næringsrike måltider uten å gå på kompromiss med smak, variasjon og miljø. Vår bruk av lokale råvarer har blitt godt tatt imot av matentusiaster og helsebevisste mennesker.

– Med denne satsingen i Trondheim ønsker vi å fortsette tradisjonen - å samarbeide med lokale leverandører og kokker for å skape unike, sesongbaserte retter som appellerer til ulike smaksløker, sier Ronny Kolvik, en av gründerne bak Norbruk.

Ser frem til et hektisk og kjekt nytt år

I 2023 har bedriften etablert flere nye kantiner i regionen, de har mettet utallige konferansegjester og levert kortreiste mat til bryllup, konfirmasjon og andre minnerike dager. Norbruk teller nå ca. 50 ansatte, og sammen med Nor Facility er de totalleverandør av kantine og renhold.

– Vi er glade og litt slitne. Sist helg arrangerte vi julebord for 500 ansatte i VARD. Vi er veldig takknemlig for den gode responsen og tilliten vi har fått i regionen siden vi startet Norbruk. Det gir oss selvtilliten vi trenger når vi nå beveger oss ut av fylket. Med denne satsningen ligger det an til at også 2024 blir et innholdsrikt år for Norbruk, avslutter Ronny Kolvik.