Etter 10 år i Oslo startet han 2. januar som Seniorkonsulent i Miles Ålesund, hvor han gikk rett inn i et prosjekt hos BankID/BankAccept.

Miles Ålesund ble etablert i august 2022 og er en del av it- konsulentselskapet Miles, med kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Haugesund, og nå altså også i Ålesund.

– Jeg ble tipset om at Miles skulle starte ny avdeling i Ålesund, og etter flere samtaler og litt research, så ble jeg overbevist om at dette kom til å bli en god match, forteller Freitag

Han har en Bachelor som Dataingeniør fra Kongsberg, og starter karrieren i Visma hvor han jobbet in-house som systemutvikler i 7 år. Fra 2017 har han gjennom rollen som Konsulent hos Knowit Amende vært i prosjekt hos If forsikring.

Vi er veldig glad for å få en så dyktig og fin person som Stig med på laget i Miles Ålesund. Vi har som visjon å skape en fremragende arbeidsplass basert på verdiene faglig autoritet og varme, og der treffer Stig midt i blinken på alle kriteriene, sier Irene Mjelde, daglig tjener i Miles Ålesund.

Thomas, Irene og Stig i Miles Ålesund