Ålesund: Politiet rykker ut til et omsorgssenter i indre bydel. Der har det vært et lite branntilløp, som har ført til litt røyk inne i bygget. Meldt om 2-3 beboere som skal ha fått i seg litt røyk, skrev politiet på X søndag kl. 13.44.

Det er en beboer som har fått i seg litt røyk. Vedkommende får helsehjelp av ambulanse. Beboerne på fløyen der det var røyk har blitt evakuert til en annen del av omsorgssenteret. Beboeren fraktet sykehus for videre undersøkelser. Det er pr. nå uvisst skadegrad, het det videre fra politiet.

To ansatte hadde også pustet inn noe røyk, men tok seg til legevakta for sjekk på egen hånd. Det er utlufting på stedet. Årsaken til branntilløpet var matlaging. Sak opprettes, skrev politiet på X kl. 14.26.

Ålesund sentrum: Tre tenåringer fra Ålesundsområdet har vært involvert i en ordensforstyrrelse i Ålesund. De blir anmeldt for ordensforstyrrelse og mistanke om voldsutøvelse. En av tenåringene er også anmeldt for besittelse av narkotika, skrev politiet på X søndag kl. 20.46